Algemene voorwaarden

1. Definities

Fotografie-tips.be (wij, ons): de gebruiker van deze Algemene Voorwaarden. Fotografie-tips.be is een handelsnaam van Driesdesign.
adres: Dries 55 B101 te 9255 Buggenhout;
ondernemingsnummer: BE0644.658.832 kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet toepasselijk;
e-mail: info@fotografie-tips.be;
website:  https://fotografie-tips.be

Producten: PDF bestanden, diensten en/of andere producten die wij nu of in de toekomst aanbieden;


2. Wat bieden wij aan?

In de fotografie-tips.be winkel kun je PDF’s kopen tegen een gespecificeerd tarief. Alle prijzen worden vermeld in euro. Prijswijzigingen zijn voorbehouden.


3. Aankoop via de fotografie-tips.be winkel

Aankopen van PDF’s kan enkel via de fotografie-tips.be winkel en kunnen direct online worden betaald via een beveiligde SSL-verbinding met volgende betaalwijzen: Stripe, Paypal of met een creditcard.


4. Herroepingsrecht

Het is niet mogelijk om digitale publicaties (PDF’s) te retourneren maar tijdens het bestelproces heeft u altijd de mogelijkheid om de bestelling te annuleren.
Na aankoop en betaling in de webshop ziet u af van het herroepingsrecht van 14 dagen en gaat u akkoord met het direct downloaden van de beschikbaar gestelde PDF’s


5.Voorwaarden voor het gebruik van de PDF’s

De PDF is bestemd voor consumenten, voor eigen gebruik. Ander gebruik is niet toegestaan.
Alle rechten zijn voorbehouden voor zover deze uit de wet voortvloeien.
Het is uitdrukkelijk verboden dit product (of delen daaruit) te verveelvoudigen, openbaren of exploiteren.
Het is niet toegestaan de PDF’s verder te distribueren in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming van de auteur. Bij misbruik zullen wij waar nodig niet aarzelen om juridische stappen te ondernemen.


6. Levering van de producten zoals PDF’s etc.

De PDF’s worden na betaling ter beschikking gesteld via een beveiligde SSL-verbinding door middel van het aanbieden van een downloadlink naar een bestand in PDF formaat.


7. Kachten over onze diensten

De door ons ter beschikking gestelde producten moeten voldoen aan hetgeen je op grond van de overeenkomst mag verwachten.
Indien je, om wat voor reden dan ook, niet tevreden bent over ons, of een klacht hebt met betrekking tot een PDF, dan vragen we je binnen 14 dagen na aankoop hiervan melding te maken door een e-mail naar ons te sturen. Als je klacht gegrond is (en het dus niet gaat om geringe en/of in onze branche gebruikelijke afwijkingen) dan zullen wij zo snel mogelijk zorgen voor een goede levering, herstel, vervanging, of, naar onze keuze, restitutie van betaalde bedragen


8. Privacybeleid en Cookies

Privacy en Cookies


9. Overige voorwaarden

Om gebruik te kunnen maken van onze diensten moet je 18 jaar of ouder zijn.
Speciale aanbiedingen kunnen voor een beperkte duur geldig zijn. Dit zullen wij dan nadrukkelijk bij het aanbod vermelden.
Alle intellectuele eigendomsrechten, handelsmerken, dienstmerken, handelsnamen, logo’s en domeinnamen in relatie tot de PDF’s en op de website blijven berusten bij Fotografie-tips.be.
Soms kunnen wij, naar eigen inzicht, besluiten wijzigingen aan te brengen in de diensten die via de Fotografie-tips.be winkel worden verstrekt, en deze algemene voorwaarden aanpassen.
Als wij wijzigingen in onze algemene voorwaarden aanbrengen die van wezenlijk belang zijn voor jou, zullen we je hierover informeren op onze website. Door na deze wijzigingen gebruik te blijven maken van onze service aanvaard je deze wijzigingen.